Restaurant

Restaurant de blauwe hoek is gevestigd aan de Spijkerlaan 1 te Arnhem. Sinds 1974 een begrip voor veel inwoners en de Turkse gemeenschap van Arnhem en omstreken. Het pand aan de Spijkerlaan is inmiddels meer dan 100 jaar oud en heeft een geschiedenis die veel oud-Arnhemmers kennen. Zo heeft er in de eerste periode een melkboer gezeten en tot begin 70-er jaren een slager. Daarna een kleine Turkse supermarkt tot 1974. Sinds 1996 heeft dhr. Unal het restaurant overgenomen en is sinds de dag van vandaag met veel passie de eigenaar van dit restaurant.

Kwaliteit en de gasten het naar hun zin maken staat voorop. Dit is te merken aan de diverse smaken die het restaurant bied. Dhr. Unal is geen vreemde in de horeca. Sinds zijn jonge jaren is hij al gecharmeerd van de dynamiek en de passie die je in de horeca vindt. Zorgen dat mensen het naar hun zin hebben. Voordat hij het restaurant overnam heeft hij eerst 22 jaar ervaring opgedaan om zijn restaurant tot in de puntjes perfect te maken.

In de stadswijk ‘het Spijkerkwartier’ is het vandaag de dag goed toeven. Veel mensen kennen het ‘Spijkerkwartier’ als voormalig rosse buurt. Sinds de gemeente Arnhem besloot om dit op te heffen is er een mooie statige en levendige wijk ontstaan. Veel mensen hebben hun oog laten vallen op de prachtige herenhuizen die hier staan en is het inmiddels een van de meest gewilde wijken geworden om te wonen. Ook daar hebben de ondernemers baat bij. De straten zien er¬†idyllisch uit met de verschillende terrassen op de hoek en de ambachtelijke winkeltjes. In de zomer waan je je al gauw in het buitenland. Kortom een perfecte ambiance voor ‘restaurant de blauwe hoek’.